سالمندی دوره ای از زندگی است که با بروز عوارضی همراه است و با شناخت عوارض سالمندی و راهکارهای پیشگیری از آن ها و یا کاهش آن ها می توان این دوران را به یکی از دوران های شیرین زندگی تبدیل کرد.
آرتروز یکی از شایع ترین بیماری های دوران سالمندی است که می توان سبب بروز مشکلاتی همون درد مفاصل و محدود شدن حرکت مفاصل در فرد سالمند شود.
با انجام ورزش هایی همچون شنا و پیاده روی و داشتن برنامه ورزشی منظم ، حفظ وزن در محدوده نرمال و تغذیه مناسب می توان به پیشگیری از این عارضه و در صورت بروز به تسکین علائم آن کمک کرد.
استفاده از زانوبند طبی ویبره نیز از راهکارهای موثر در تسکین درد های ناشی از آرتروز زانو که یکی از انواع شایع آرتروز در افراد سالمند است می باشد.
آلزایمر و زوال عقل از مهم ترین عوارض سالمندی هستند که مشکلات زیادی را برای فرد سالمند ایجاد می کند.
ورزش منظم و فعالیت های ذهنی می تواند خطر بروز مشکلات مغزی همچون زوال عقل را تا یک سوم کاهش می دهد.
پیاده روی یکی از مناسب ترین ورزش های برای دوران میانسالی و سالمندی است که به کاهش عوارض سالمندی کمک می کند.
پوکی استخوان شایع ترین بیماری اسکلتی در افراد سالمند است و بسیاری از افراد سالمند به آن دچار هستند.
پوکی استخوان خطر شکستگی های استخوانی مانند شکستگی لگن که می توان خطرات زیادی برای فرد به همراه داشته باشد را افزایش می دهد.
انجام ورزش منظم موجب تقویت عضلات و استحکام بیشتر استخوان ها شده و به کاهش خطر بیماری هایی مانند پوکی استخوان کمک می کند.
تورم اندام ها بخصوص پاها یکی از عوارض شایع در سالمندان است.
خوابیدن به بغل و چرخاندن پای بالایی به صورت دایره وار در هوا سبب بهبود گردش خون در پاها و پیشگیری از تورم پاها خواهد شد.
استفاده از زانوبند طبی ویبره نیز با افزایش گردش خون موضعی به کاهش و تسکین این عارضه کمک می کند.
بر اساس آمارها که زمین خوردن یکی از شایع ترین عواملی است که موجب مرگ سالمندان بدون بیماری زمینه ای می شود.
زمین خوردن سالمندان خطر بروز انواع شکستگی های استخوانی بخصوص شکستگی لگن را در پی دارد که می تواند به ناتوانی فرد سالمند و حتی مرگ فرد سالمند منجر شود.